Advertisement

Φαρμα Τελικοσ : ΤΑΞΙ - Σάββατο 29/05 - ANT1 Trailers - Ποιοι είναι οι 4 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Φαρμα Τελικοσ : ΤΑΞΙ - Σάββατο 29/05 - ANT1 Trailers - Ποιοι είναι οι 4 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό.. Μέρα ημιτελικού είχαμε στη φάρμα και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες πάλεψαν για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούσαν στον αυριανό τελικό. Ποιοι είναι οι τέσσερις φιναλίστ (videos). Στην φάρμα θέλω να νικήσει ο… Η «φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της στο επεισόδιο της τετάρτης 9 ιουνίου για τον ημιτελικό, από τον οποίο προέκυψε η τετράδα του τελικού. Τι κι αν έβαλαν μέσα… μοντέλα… τι κι αν πλήρωσαν τον τζώρτζογλου να κάνει.

Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη. Στην φάρμα θέλω να νικήσει ο… Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Από τους 4 παίκτες νικητής θα αναδειχθεί ο κώστας γρέκας! Οι παίκτες αγωνίστηκαν σκληρά, ωστόσο τέσσερις κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η ΦΑΡΜΑ - Τελικός: «Βόμβα» από Τανιμανίδη! «Μια μεγάλη ...
Η ΦΑΡΜΑ - Τελικός: «Βόμβα» από Τανιμανίδη! «Μια μεγάλη ... from www.logiastarata.gr
Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του γνωστού ριάλιτι του ant1, και είδαμε όλους τους παίκτες που έχουν περάσει να εμφανίζονται και να μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές. Οι 4 φιναλίστ και η έντονη αποχώρηση του χθεσινού επεισοδίου. Το 1944 ολοκλήρωσε τη φάρμα των ζώων, πολιτική αλληγορία εμπνευσμένη από τη ρωσική επανάσταση και τη σταλινική περίοδο της εσσδ. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Η «φάρμα» είναι στη τελική ευθεία, καθώς σήμερα είναι ο ημιτελικός από τον οποίο ένα άτομο θα αποχωρήσει στο τέλος της ημέρας. Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη. Η φαρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικοσ νικητησ θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του. Η «φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της στο επεισόδιο της τετάρτης 9 ιουνίου για τον ημιτελικό, από τον οποίο προέκυψε η τετράδα του τελικού.

Αποχώρησε για δεύτερη φορά ο μιχάλης ιατρόπουλος.

Απόψε στις 21.00 είναι ο μεγάλος τελικός στη φάρμα, στον ημιτελικό το βράδυ της τετάρτης έφυγε η κάτια δέδε. Η φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του. Η «φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της στο επεισόδιο της τετάρτης 9 ιουνίου για τον ημιτελικό, από τον οποίο προέκυψε η τετράδα του τελικού. Ε… αυτό συνέβη φέτος με την φάρμα. Η αλεξάνδρα παναγιώταρου επέστρεψε ξανα και έφερε τον καυσωνα! Ο τελικός απόψε στις 21:00 στον αντ1. Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάρμα στον αντ1 καθώς ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι θα γίνουν την τετάρτη 9 ιουνίου και την πέμπτη. Ο ημιτελικός της φάρμας το βράδυ της τετάρτης είχε ιδιαίτερη αγωνία και κράτησε το ενδιαφέρον κοινού και παικτών μέχρι το τέλος. Η φάρμα διαρροη ποιος είναι ο νικητής της φαρμας. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον τελικό σήμερα (video). Η φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του. Η «φάρμα» είναι στη τελική ευθεία, καθώς σήμερα είναι ο ημιτελικός από τον οποίο ένα άτομο θα αποχωρήσει στο τέλος της ημέρας. Ποιοι είναι οι τέσσερις φιναλίστ (videos).

Απόψε στις 21:00, η «φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της για τον ημιτελικό και αύριο πέμπτη 10 ιουνίου, στις 21:00, για τον. Ποιοι είναι οι τέσσερις φιναλίστ (videos). Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον τελικό σήμερα (video). Στην φάρμα θέλω να νικήσει ο… Ποιοι είναι οι 4 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

ΤΑΞΙ - Σάββατο 29/05 - ANT1 Trailers
ΤΑΞΙ - Σάββατο 29/05 - ANT1 Trailers from ant1media.azureedge.net
Σήμερα, τα νεύρα των παικτών είναι τεταμένα, καθώς σοκάρονται. Απόψε στις 21:00, η «φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της για τον ημιτελικό και αύριο πέμπτη 10 ιουνίου, στις 21:00, για τον. Ε… αυτό συνέβη φέτος με την φάρμα. Ο ημιτελικός της φάρμας το βράδυ της τετάρτης είχε ιδιαίτερη αγωνία και κράτησε το ενδιαφέρον κοινού και παικτών μέχρι το τέλος. Η φάρμα ολοκληρώθηκε και δεν θα επαναληφθεί ξανά του χρόνου στον αντ1. Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάρμα στον αντ1 καθώς ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι θα γίνουν την τετάρτη 9 ιουνίου και την πέμπτη. Οι αγρότες έδωσαν τη μάχη τους σε πέντε αγωνίσματα και αρχικά. Απόψε στις 21.00 είναι ο μεγάλος τελικός στη φάρμα, στον ημιτελικό το βράδυ της τετάρτης έφυγε η κάτια δέδε.

Αποχώρησε για δεύτερη φορά ο μιχάλης ιατρόπουλος.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό στη φάρμα. Να σημειώσουμε πως όπως έχει γίνει γνωστό όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στη φάρμα ώστε να είναι. Το 1944 ολοκλήρωσε τη φάρμα των ζώων, πολιτική αλληγορία εμπνευσμένη από τη ρωσική επανάσταση και τη σταλινική περίοδο της εσσδ. Για τέσσερις μήνες είχα κομμένο το ρεύμα, δεν. Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη. Το βράδυ της τετάρτης παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό της «φάρμας». Το βράδυ της τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός της φάρμας του αντ1 όπου έφτασε την αγωνία στα ύψη. Η «φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της στο επεισόδιο της τετάρτης 9 ιουνίου για τον ημιτελικό, από τον οποίο προέκυψε η τετράδα του τελικού. Οι αγρότες έδωσαν τη μάχη τους σε πέντε αγωνίσματα και αρχικά. Η αλεξάνδρα παναγιώταρου επέστρεψε ξανα και έφερε τον καυσωνα! Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν. Τι κι αν έβαλαν μέσα… μοντέλα… τι κι αν πλήρωσαν τον τζώρτζογλου να κάνει. Πώς την λένε αυτή την παροιμία;

Μέρα ημιτελικού είχαμε στη φάρμα και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες πάλεψαν για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούσαν στον αυριανό τελικό. Στην φάρμα θέλω να νικήσει ο… Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Η φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του. Η αλεξάνδρα παναγιώταρου επέστρεψε ξανα και έφερε τον καυσωνα!

ΤΑΞΙ - Σάββατο 29/05 - ANT1 Trailers
ΤΑΞΙ - Σάββατο 29/05 - ANT1 Trailers from ant1media.azureedge.net
Οι πέντε παίκτες που βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να διαγωνιστούν στον. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον τελικό σήμερα (video). Οι παίκτες αγωνίστηκαν σκληρά, ωστόσο τέσσερις κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η πρώτη του ανάρτηση μετά τη. Η «φάρμα» άνοιξε τις πόρτες της στο επεισόδιο της τετάρτης 9 ιουνίου για τον ημιτελικό, από τον οποίο προέκυψε η τετράδα του τελικού. Οι 4 φιναλίστ και η έντονη αποχώρηση του χθεσινού επεισοδίου. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Το βράδυ της τετάρτης παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό της «φάρμας».

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό στη φάρμα.

Ε… αυτό συνέβη φέτος με την φάρμα. Μέρα ημιτελικού είχαμε στη φάρμα και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες πάλεψαν για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούσαν στον αυριανό τελικό. Η αλεξάνδρα παναγιώταρου επέστρεψε ξανα και έφερε τον καυσωνα! Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό στη φάρμα. Τι κι αν έβαλαν μέσα… μοντέλα… τι κι αν πλήρωσαν τον τζώρτζογλου να κάνει. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον τελικό σήμερα (video). Μέρα ημιτελικού στη φάρμα και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες πάλεψαν για τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούσαν στον αυριανό τελικό. Η φάρμα με τον σάκη τανιμανίδη, ημιτελικός, απόψε στις 21.00 στον αντ1. Το βράδυ της τετάρτης παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό της «φάρμας». Η φάρμα ολοκληρώθηκε και δεν θα επαναληφθεί ξανά του χρόνου στον αντ1. Η φαρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικοσ νικητησ θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του. Απόψε στις 21.00 είναι ο μεγάλος τελικός στη φάρμα, στον ημιτελικό το βράδυ της τετάρτης έφυγε η κάτια δέδε. Ο τελικός απόψε στις 21:00 στον αντ1.

Posting Komentar

0 Komentar